FAQ 2018-07-10T07:12:42+00:00

F.A.Q

Dacă nu folosiți zahăr, cu ce vă îndulciți produsele?

Am renunțat la zahăr pentru că se poate gustos și arătos și fără el. În loc, folosim miere bio (de la o stupină din Iași), sirop de arțar bio, banană, curmale sau nectar de cocos. Nu toate deodată, binențeles :)

Produsele NoodFood sunt potrivite pentru persoane cu diverse intoleranțe (la lactoză, ou, gluten etc.)?

Dulciurile noastre nu conțin produse animale și nici înlocuitori (de exemplu, nu folosim înlocuitorii de ouă care se găsesc în comerț). De asemenea, unele produse nu conțin deloc gluten, însă în laborator folosim și stocăm făină neagră, sau nuci care pot fi procesate in facilități ce nu sunt gluten free. Din cauza contaminării încrucișate, nu ne putem numi gluten free.

Sunt produsele NoodFood potrivite pentru copii?

Produsele noastre sunt formulate astfel încât să fie baby friendly chiar și la vârste mici: fără ingrediente animale, fără zahăr, cu ciocolată produsă de la zero din unt de cacao. Dacă ai o cerere specială, contactează-ne să vedem în ce măsură te putem ajuta.

Produsele NoodFood sunt recomandate în diverse diete?

Nu susținem dietele, ci o alimentație echilibrată, care să includă grupe alimentare diversificate. Pe eticheta fiecărui desert vei găsi ingredientele și valoarea nutrițională pentru 100 de grame și poți decide în ce măsură se potrivesc stilului tău de viață.

Care este termenul de valabilitate al produselor NoodFood?

În funcție de produse, ele se pot consuma în condiții de deplină siguranță până la 5 zile. Sunt însă și excepții: granola stocată în borcan de sticlă rezistă 3-4 săptămâni, untul de arahide refrigerat 2 luni, iar torturile porționate și congelate, tot până la 2 luni (se scot la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de a fi consumate).

De ce nu aveți un punct de vânzare și lucrați doar la comandă?

Vrem ca de fiecare dată să ai un produs proaspăt, creat pentru tine, din ingrediente de sezon. În plus, e și modul nostru de a combate risipa resurselor de orice fel.

Care este modalitatea de livrare? Livrați prin curier?

Momentan livrăm gratuit în următoarele zone: Universitate, P-ța Unirii, P-ța Română, P-ța Victoriei,  Domenii, Aviației, Bucureștii Noi, Pipera (zonă metrou), Dorobanți, Floreasca.

Pentru toate celelalte zone percepem o taxă de livrare de 10 lei.

Pentru comenzi mai mari de 300 lei livrarea este gratuită.

Există și varianta să-ți ridici comanda direct de la laborator, suntem într-o zonă centrală (Clucerului nr.1).

Nu folosim un serviciu de curierat pentru că produsele sunt fragile, vrem să ajungă la tine în cele mai bune condiții, și vrem să te cunoaștem :)