ÎNCEPUTURI

Începuturile sunt paradoxale: sunt deopotrivă pline de temeri, dar și de emoția entuziastă a noutății. Înseamnă deseori un efort considerabil și în același timp vin cu bucuria lucrului de mult așteptat. Sunt naive și încărcate de semnificații. Crezi clar că știi unde vrei să ajungi, însă drumul din față se dovedește apoi un mister.

Toate cele de mai sus, mixate-n fel și chip, le simțim și noi astăzi. Se întâmplă: visul ăla cu ochii deschiși, despre care am vorbit obsesiv în ultimii doi ani, este acum un proiect în carne și oase. Mai precis, este un laborator de dulciuri fără zahăr, cu rețete inventate de noi, cu valori precum consum responsabil, ingrediente de sezon și evitarea risipei alimentare.

Despre toate vom vorbi pe larg pe blog, săptămânal sau mai des. Vom mai adauga tips&tricks-uri, surse de aprovizionare cu alimente curate și alte descoperiri de moment ce merită împărtășite.

Așa cum sigur ți-ai dat seama dacă ai citit până aici :), suntem pasionați de o viață sănătoasă. Fiecare are definiția lui pentru asta; pentru noi înseamnă să ne hrănim natural, să facem sport, să dormim 8 ore pe noapte și să practicăm des lucrurile care ne fac fericiți. Mind, body&soul, cu echilibru în toate.

Și înainte de a spune că ai dat peste alți puriști/sectanți/hipsteri care salvează planeta să știi că nu ne-am propus să te convingem de nimic. Dacă rezonezi cu ce scriem noi aici, fine pentru toată lumea. Dacă nu, e ok să rămâi la convingerile tale. Nu punem etichete și am prefera să nu ni se pună.

One last thing, uneori o să scriem în “romgleză”. Să nu ne ascundem după finger, așa vorbim în viață reală. Hope you don’t mind and you’ll keep reading us!

2018-07-10T09:48:20+00:00

Leave A Comment